ON THE BEACH 2020

Izašao je najtraženiji mix ovog ljeta ! On The Beach Megamix 2020 , prepun provjerenih ljetnih hitova. Ovo je ujedno prvi hrvatski mix na platformi Spotify.

Seriji ljetnih izdanja On The Beach pridružilo se novo za 2020 godinu. Dj Hot J urednik i voditelj emisije Dj Time svakog ljeta prije godišnjih odmora poklanja ljetni mix, prepun vrhunskog plesnog užitka uz birane plesne hitove. Ovogodišnje izdanje sadrži posljednje prvo mjesto plesne liste Duke Dumonta – Nightcrawler, mix kreće laganim plesnim ritmom, ubrzava sa future house hitovima među kojima izdvajamo posljednji singl za Tom Novya – Vamos A La Playa. U sredini mixa kreće ubrzanje s novim singlom za Axtone, suradnju Krydera i Tom Staara te se nastavlja sa Meduzinim remixom za legendarni Discopolis. Do kraja mixa atmosfera se ubrzava i osigurava provjerene plesne minute. Ovo je ujedno povijesni mix za hrvatsku, pošto je izdan kao prvi domaći mix na digitalnoj platformi Spotify koja je od danas dostupna domaćoj publici.

Hot Jay o Spotifyu


Iako od 2010 godine uspješno surađujemo sa Appleom, i bilježimo odlične rezultate na njihovoj digitalnoj platformi, naporno smo radili više od pola godine da se pripremimo za novo digitalno doba vezano za jednu od najpopularnijih platformi Spotify. Danas je bio taj dan, kad je puno naših slušatelja skinulo njihovu aplikaciju, a mi smo napravili sve da je tamo od danas dostupan i prvi hrvatski mix. Drago mi je da je to upravo On The Beach 2020 za koji smo u zadnjih par dana od kad je krenula reklamna kampanja na internetu dobili puno upita. Uvijek smo korak ispred ostalih u novim singlovima, produkciji, ali i načinu plasiranja našeg medijskog sadržaja. Kruna svega je upravo premijerno izdanje na Spotifyu. Sad je potreba za njima veća nego ikad, jer na žalost živimo u doba kad su veliki festivali i okupljanja stavljeni na čekanje. Sa našim medijskim sadržajem svi mogu napraviti svoj ljetni festival bilo kad i u bilo kojem okruženju.

ZAHVALA

Moram se zahvaliti ljudima sa Zabavnog radija koji nesebično pomažu oko trailera, ekipi zaduženoj za video editing i naravno dizajneru covera, koji je prije dva dana potpisao ugovor za Netflix. Iza svakog projekta je puno truda i ljudi, zato velika hvala svima. Zahvala ide i našim fanovima, koji nam iz tjedna u tjedan daju do znanja, da nema opuštanja. Svima želim dobar ljetni odmor i uživanje u našim sadržajima na najpopularnijim glazbenim platformama.

Popis pjesama
 1. DJ Hot J – Intro (1:20)
 2. Purple Disco Machine Feat. Sophie and the Giants – Hypnotized (Extended Mix) (4:29)
 3. Duke Dumont Feat. Say Lou Lou – Nightcrawler (Extended Mix) (4:37)
 4. Disciples Feat. Anabel Englund – Better On My Own (Extended Mix) (4:32)
 5. Oliver Heldens Feat. Boy Matthews – Details (Extended Mix) (2:56)
 6. Bob Sinclar Feat. OMI – I’m On My Way (2:52)
 7. Robin Schulz & Wes – Alane (2:48)
 8. Jax Jones, Martin Solveig, Raye & Europa – Tequila (Extended Mix) (3:22)
 9. Tom Novy Feat. Bella – Vamos A La Playa (2:50)
 10. Saint Jhn – Roses (Imanbek Remix Extended) (3:21)
 11. Topic, A7S – Breaking Me (Extended Version) (3:10)
 12. Superlover – Whoomp! (Extended Mix) (3:51)
 13. Tom Staar & Kryder Feat. Ebson – Waiting On My Love (Extended Mix) (3:23)
 14. Love Regenerator X Eli Brown – Moving (Original Mix) (5:41)
 15. Pato’s Groove – Macao (Gabry Venus Remix) (4:06)
 16. Promise Land – If You Wanna (Extended Version) (3:43)
 17. Lifelike & Kris Menace – Discopolis 2.0 (Meduza Extended Remix) (5:18)
 18. Mojjo & Ralk Feat. Ocana – 9PM (Till I Come) (Extended Mix) (3:49)
 19. Beije – Sigil (Emi Galvan Remix) (6:39)
 20. Soulvation – Be Free (Original Mix) (3:37)

Da tvoj odmor bude potpun, poklanjamo ti free download kompilacije , a ako na more nosiš mob ili mp4 player skini je ovdje i koristi neke od prednosti novih tehnologija na svojim uređajima (mix je oplemenjen multimedijski).
Isti mix možeš skinuti putem podcasta na iTunesima i Spotifyu. Ako ti se ne da skidati, pržiti, prebacivati ili si na henganju gdje ti je dostupan internet, streamaj ga. Ostaješ na kopnu? svakog vikenda slušaj reprizne emisije koje idu subotom od 21 do ponoći na fm-u. Dobro se odmori i slušamo se uskoro !

⏬ smarturl.it/OnTheBeach2020
📲 smarturl.it/OnTheBeach2020m
⏯ smarturl.it/OnTheBeach2020s
💻 iTunes / Spotify / Mixcloud / Direct Download